Whoopsie,

Har inte haft någon inspiration elöer lust alls till att blogga.. Och har inte funnit den än. Mitt liv känns kaos, eftersom jag missade att träffa två underbara vänner till mig på belieberträffen.. En var där, men vi träffades aldrig, en fick i slutändan inte åka. Känns förjävligt att inte få träffa så goda vänner till mig.. :(
Bloggar igen när jag känner att jag orkar, puss!

Jun. 23, 2013


Äntligen hemma!

Nu sitter jag äntligen hemma i våran soffa och gör ingenting. Ska snart hjälpa mami med maten, och pappa ska hämta min älskade Alma på stationen, hon ska sova här, och imorgon drar vi troligen till Borås för att göra ingenting. Så skönt med fritidskort, kunna göra vad man vill, i princip.. Sen vet jag inte mer vad som händer. På tisdag är det ju belieberträff på liseberg, men det vdt ni väl redan? Puss o hej!♥







Hällo !

Hej igen ! 
Snart drar jag mot Tims kalas, ska bli kul och se hur glad han blir för sina presenter. Fast det är ju ännu roligare att träffa deras lilla familj! Efter kalaset ska jag nog inte göra någonting, funderar på att sitta ensam i mitt rum, streama någon film från Swefilmer, dreamfilm eller så. Har ni något bra filmtips ? Kommentera!
Det var jätte länge sen jag låg ensam i mitt rum och tittade på film, men jag tror att det är så att jag är för feg.. Då jag älskar att titta på skräckfilmer, och jag har blivit paranoid, så är det inte så kul att vara ensam. 
Jag brukar se en bild framför mig, varje gång jag öppnar en dörr.. Om att en tjej med vitt heltäckande nattlinne, svart hår som hänger ner över hela ansiktet, och bara tittar neråt, ska stå där.. Precis framför mig. Jag vet inte vart den bilden kommer ifrån, eftersom jag aldrig har sett en film som är så.. Javisst jag har sett The Grudge, men hon ser absolut inte ut så. Det är däremot om det kommer från filmen The Ring, men det är inte heller riktigt likt.. Jag har väl sett en bild på Weheartit eller Google, I guess..
 
Mina absoluta favoritbyxer gick nyss sönder också, orkar inte.. De är så bekvääma, och så ska den där dumma jävla skitsaken lostna.. Aja, det är Gekås, dålig kvalité !

Nu ska jag dra ner, käka en kiwi, platta håret lite extra, sen drar vi. (Åååh det kändes som att vi skulle utomlands när jag skrev det så!) Jag ÄÄÄÄLSKAR er ! 
 
 
 
 

Saturday!

Hellå babes!
Just nu sitter jag i soffan och bloggar, hahaha nähä..? Jag har vart ute i ca två timmar och vart med Chico, hjälpt pappa lite osv. Har nyss duschat och ska snart föna håret, och sminka mig. Klockan fyra ska vi ju på kalas, hos Tiiiiim!
Min telefon cepar sönder just nu, Vi hörs !

Right now,

Just nu ligger jag i sängen och håller på med min telefon, ska vara en liten nörd och spela temple run tror jag, hahah, töntigt, jag vet. Imorgon blir det ju då kalas klockan fyra, för Tim som fyllde år i tisdags. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer på dagen.
På söndag ska jag åka till borås, Alingsås eller något, får se vad det blir, om det blir, beror på om någon kan åka med mig eller inte..

Om ni undrar varför inläggen ibland ligger centralt i bloggen, och ibland på vänster sida, så är det så att varje gång jag bloggar med mobilen, läggs inlägget i mitten, centralt. Jag vill dock ha det till vänster, men det går såklart inte att ändra på denna skitappen..
Tycker verkligen att blogg.se ska ta och fixa sin app snart, idiotisk är den... Man kan inte ta kort direkt med appen, man kan inte ändra färg på text, inte ändra till fetstil osv, sen kan man då inte ändra hjr man vill att texten ska visas på bloggen. Men detta var allt för ikväll.


Här nedan finns också bild på mina betyg, som tillsammans blev 195 poäng. Ändå rätt nöjd med dem, fast jag tycker att jag iallafall skulle fått ett D i idrott.
Puss!♥




Absoloutly nothing going on!

Hej bloggis!
Just nu sitter jag i soffan och tv4 film är på tv'n. Vet dock inte vad det är som är på, hahaha, orkar inte sträcka mig för att kolla heller. Imorgon blir det då kalas, jag fick inte åka till A-sås i morgon, vilket är lame as fuck, fattar ni hur coolt det hade vart att se Yohio och De vet du?! Då hade man haft något att skryta om, hhahah!
Nu tycker jag iallafall att ni ska fråga massor frågor på ask.fm ( Http://Ask.fm/BeaSvensson ) Hihi puss babes!♥

Waiting,

Väntar på att min morsa ska kommahem med posten, så att jag får se mina betyg. Lägger ut de här sedan, hoppas på att det blir bra! Vet ju nästan alla betyg, men det känns coolare att se dem när man vet att de verkligen är satta!
Nu tror jag att hon kommer, loveu!

Huge p.

Har ett rätt så stort problem.. Imorgon, är det kalas för min systerson, Tim. Kalaset är klockan fyra, MEN.. Imorgon klockan fem finns Yohio på scen på Alingsåsfestivalen, klockan fem, vet inte hur jag ska göra.. Ska prata med mamma och pappa om det
ikväll. Hoppas att kalaset kan flyttas, så att jag kan vara där ett tag, och sedan åka tåg till Alingsås för att vara på festivalen. På kvällen, klockan halv tio, finns de vet du på scenen också, men vet inte hur länge jag får vara där.. Jaja, jag skriver hur det blir senare, puss!

Så fucking tired,

Inatt satt jag väl uppe till ett eller något, hade absolut ingenting att göra, så det var rätt segt. Idag vaknade jag klockan 12 minuter över 10, hahaha exakt, och jag vet inte vad jag ska göra idag.. Ska nog ta mig ut på en promenad med Chico, även om det regnar, vilket är ganska segt. I'll talk to you later, bye ! <3

Kaos.

Mitt liv är sjukt kaos, kasst, åt helvete osv just nu.. Därför bloggar jag inte, och jag uppdaterar nästan aldrig på sidan. Jag vill bara försvinna vissa lägen, och har försökt. Hoppas ni förstår mig. <3

Så sämst, men ändå fördjälva bra.

Nej, jag är inte inne i min bästa period, och nej jag har inte mens._. Jag mår bara allmänt dåligt, igen, och jag vill bara att allt ska försvinna.. Okej ?
 

Idag hade vi A-lagskampen, och min "uppgift" var volleyboll. Vi förlorade, vi kom 4/4 lag.. Hmm..? Vi vann inte en enda match, men vi skyller på niorna som inte hade satt någon nia i Volleyboll, så vi hade bara korta personer, det fattades också 3 st i vårt lag, så vi var bara 7 pers, och en "avbytare". Kändes ju sådär..
Efter volleybollen var klart, och vi åkte ut, gick jag till brännbollen. Där fattades det folk, de var nio, och de andra laget var 18, så där fick jag och två kompisar hoppa in. De vann då sin första match, hihi stolt! (Inte för att jag rörde bollen, men jag kan väl få vara stolt över något jag gör?) Sen satte vi oss och tittade på när tjejerna och killarna spelade fotboll, vilket var, LAME så vi gick till skolan och åt istället. Efter äckellunchen, gick vi till där dragkampen, äggkastning osv skulle vara, vilket var segt.. Åh det var så varmt, så jag såg bara vitt och fick ont i huvudet.. Fick typ solsting eller något haha! 
Men när allt det var klart, fick vi reda på att D-klassen vann, vi vann hela alagskampen, och det var väl kul..? Inte för att jag brydde mig speciellt mycket men haha! Det var då en och en halv timme kvar tills bussarna skulle gå hem. Men jag och Lusse bestämde oss för att hon skulle följa med mig hem och bada och ta d lugnt, så det var det jag gjorde när jag kom hem. Snackade med Chrille i telefon, men vårat samtal bestod av "HALLÅ?" "JAG HÖR DIG INTE" "Vad säger du???" osv.. Men nu hoppas jag att han har fixat sin cepe dator så att han har skype istället. 

Imorgon i skolan är det bara städning i skåp, och titta på film som händer tror jag. Borås blev inställt, så det blir väl att dra hem efter skolan och sola eller något. Och sedan på torsdag, smäller det. Jag fååååår.... SOMMARLOV! Åååh har längtat så mycket, kommer bli så jävla underbart!
 

The sunshine is attacking my window..

Nu drar jag aldelles strax till skolan.
Vi har ju friluftsdag idag, så jag kommer med sportbh, svarta mjukis, och ett linne, och såklart mina idrottsskor! Efter skolan, tror jag nog att jag pker hem, ensam, solar lite, och tar ett dopp i poolen. Så skönt!
Men vi hörs babes♥




Nightie!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara ta och kika igenom några bloggar. Finns det någon blogg som ni har som ni vill att jag kikar in ? Isåfall gör jag gärna det! 

På torsdag får jag iallafall sommarlov, Oooh heaven ! Har längtat så, nästan ett helt år, på detta sköna för korta sommarlov. Åh vad jag vill att det ska vara längre! Men med fritidskort i min hand, kommer jag göra massvis i sommar. Göteborg, belieberträffar, Torsdagskvällar i Borås, Shoppiiiing, Ta det lugnt i olika städer, ta tåg o buss till kompisar osv.. Underbart!
 
Ha d bra huns ! <3
 
 

What's up ? The roof.

 Dagen i skolan har vart helt okej ! Har inte rört mitt skåp på hela dagen, pga att vi har tittat på film och haft frågesport i klassen osv.. Vi hade en vikarie idag, på matten och no:n, och han hatar mig.. Det spelade ingen roll vad jag sa, han sa emot. Han har gett mig tio minuters kvarsittning, för att jag gick på toa på spanskan, ALLVARLIGT?! Blev jätte sur nr jag fick reda på att vi skulle ha honom.. Åh. 
Imorgon är det då friluftsdag, eller Alagskampen som det heter i våran skola, och jag har volleyboll som aktivitet. Och det gillas stort ! JAg älskar Volleyboll, vet inte var intresset kommer ifrån, men det är ju grymt ! Älskar när vi ska ha volleyboll på idrotten osv ! 

Imorgon är det ju också bara en vecka kvar tills jag får träffa massa underbara beliebers! Fatta hur underbart ? Att få träffa alla söta, Bieberälskande familjemedlemmar. Längtar sååååhäääär mycket! Älskar hur lätt man träffar nya vänner genom att vara en belieber. (Det är inte därför jag är belieber om någon tror det..) Om ni har frågor om eventet kan ni kika mig, BeatriiceSvensson98 :)
 
Puss och hej babes ! 
 
- B ♥
 

Vad köpte jag igår?












uppifrån!
Armband, Faith 79 kr.
Halsband, Faith 169 kr.
Halsband, Guldfynd 89 kr.
Halsband, Guldfynd 129 kr.
Halsband, Guldfynd 79 kr.
Armband, MQ 129 kr (halva priset).
Linne, Black Market kr.
Tshirt, MQ 399 (halva priset).
Shorts, Ginatricot 149 kr.

Detta köpte jag alltså igår i knalleland och centrum!:)

Ha en bra kväll!
-B

Oh fuck

Nu började det fucking regna här också.. Orkar inte, så nu kan vi inte jobba mer, sure de är ju ganskabra, men vad ska jag göra nu? De åskar också så har ingendator.. Åh hejdå..

Alltså nej,

Tänkte ju lägga in bilderna från grejerna jag köpte igår, men det fungerar inte, ååh orkar verkligen inte.. Får försöka lägga in de på datan igen och sedan redigera dem. Sen kommer de upp här och så  !:)

Yesterday!

Hejsan allihopa!
Igår var jag ju i Borås med min lilla Julia. Vi var där i åtta timmar, och ja, jg hade ont i benen efter haha! Vi shoppade lite, gick runt och skrattade, drack frapinos, åt på äckel mc donalds osv.. Vi hade något av det roligaste jag har haft i hela mitt liv! Vädret var också helt okej, men hade såklart kunnat vart lite varmare, fast jag är nöjd ändå! Jag köpte grejer för mina presentkort jag fick i konfirmationspresent, sen köpte jag också upp 400 kr utanför det. Jag köpte alltså för ca 1300 kr.. Hmm.. Och jag är ändå skyldig Julia 39 kr.. Känner mig bra haha!
Jag tror jag har blivit helt okej solbränd nu också, men ska ändp gå ut och sola idag, eller ja, det beror på vädret. Har inte gått upp ur sängen än, hihi, nyvaken for life!♥
Idag ska jag vara ute med Chico en hel del, och bara ta det lugnt! Har INGENTING planerat idag, och det är ju skönt!

Men jag bloggar senare, och dp fpr ni se bilder på vad jag har köpt också!

puss!♥

Boråååås!

Om en timme går mitt tåg från Herrljunga station. Men det är ändå ingen stress då vi har fritidskort och kan hoppa på vilket tåg vi vill! Bara vi inte hamnar utanför Västra Götaland så är det lugnt. Men nu måste jag göra klart det sista o så, puss!♥




THE BIG THING!

Det projektet som jag har haft igång i ett par dag är... JAG HAR GJORT OMBRE! För er som inte vet vad de är så kan ni se på mitt hår på bilderna nedan!
Nu är jag äntligen hemma, och är otroligt trött. Men stolt över mig sj då jag somnade kl nio igår kväääll ♥♥
Vet inte om jag bloggar med idag, men ja, här kommer väl dagens aktiviteter osv..

Vaknade vid åtta eller något, av att Magnus, Majsan och Vincent sa hejdå och åkte till jobbet. Jag skulle alltså vara barnvakt åt Tim, som fyller åtta år iår. Vi har faktiskt vart ute den mesta delen av dagen, spelat fotboll, spelat plockepinn (stavning), kastat boll, matat fiskat, cyklat till ica, osvosv. Vädret har vart helt underbart idag, så det har inte vart ngåot tvivel på om vi skulle gå ut eller inte. Älskar sommaren 2013 hittills! Men man kan ju bara hoppas att vädret ska vara fint den 18e, då jag ska till liseberg.

Imorgon ska jag gå upp tidigt, för klockan 09.18 ska jag lch Juli med ett tåg mot knalleland. Vi ska hänga där ungefär hela dagen, ta en fika, och shoppa. Såklart kika in snygga killar!!! Får se om man hittar npgon som kan vara något intresserad avk mig.. De är eftertraktade! Ni kommer fp bilder efterdagen och kanske en haul på vad jag har köpt, vad sägs? Då får ni ju också se hur mitt hår ser ut! Haha ja, lite konstigt inlägg här, men jag är ju lite konstig..

På söndag händer ingenting. Jag ska väl bara ta det lugnt och inte göra någonting haha!

COLAN MED NAMNET JOAKIM ÄR JOCKIBOI, OKEJ?!

Bloggar imorgon, eller ikväll, haha puss !♥








The beach

Vi har vart lite vid en sjö, bara tjufo minuter eller så, så mitt projekt är fortfarande inte klart. Hoppas att drt snart blir de, så ni får se vad projektet är. Jag hoppas attt det lyckas, eftersom det är skolavslutning på torsdag, och annars kommer jag få panik..

Nu ska jag ut i solen lite, loveu bye!

You were perfect..

Sitter här och gör ingenting. Vi har inte gjort så mycket idag, bara en sak som ni inte får veta än! Känns lite som #whatiskey projektet Justin gör när jag skriver att jag gör något, men ni får inte veta vad haha!
Jag längtar outhärdligt till belieberträffen, kommer bli underbart att träffa alla söta beliebers! Hoppas att många av er kommer, då blir hela grejen bättre. Så fortsätt att bjuda in folk!

Nu ska jag göra klart min grej, så får ni se senare vad de är ! Puss på er, I love u beliebers!


At my sisters place!

Ligger i en sittpuff hemma hos miyn syster, i hennes lägenhet! Hon bor i ett gammalt sjukhus, vilket är ganska läskigt! Jag kom hit typ vid 3, och har vart ensam här i typ två timmar. Jag sov när de kom hem hahaha, jag somnade i sittpuffen och ligger fortfarande kvar i den!
Nu ska jag umgås med dem lite!

Lite bilder från idag!










Home again,

Idag har det hänt lite mer än vanligt. Har fått reda på lite mer betyg osv.. Hm.. Känner mig ändå rätt nöjd. Betygen jag VET än så länge är..
So (religion)- D
Spanska- C+ (nästan B alltså)
Engelska- B (ÅH SÅ GLAD)
Hemkunskap- C
Bild- E...
Slöjd (Sy) - C
Hoppas på att få veta no, idrott och matte snart.. Känner att de ämnena är väääldigt viktiga ! Non har jag inte haft bra betyg på förra terminen, typ såhär D och E, men jag hoppats att det har höjts iår! So ämnena och No ämnena är nog de jobbigaste i skolan, de är liksom 4 olika delar i non och 4 i son, blandar ihop alla, och det är så mycket att lära sig.. Pallar inte, 
 
Efter skolan idag, drog jag hem, och klippte mig, gud vad skönt ! Blev nöjd med resultatet, and I'm lovin' it ! 
Klippte bara upp det, men behöll längden osv.. Nu ska jag fläta mitt hår så att det blir lockigt i morgon, så får vi se hur det ser ut ! :)
 
Vi hörs senare, okey ? <3
 

Never been..

..This tired..
 

Detta är nog rekordet på trötthet.. Jag somnade på toan, VEM FAN SOMNAR PÅ TOAAN?! JAg måste lära mig och sova, jag får ju snart panik. Snacka om att jag kommer somna i skolan idag.
Jag är för trött för att blogga, vi hörs.
 
Loveuhoneys!

Goodnight, sleep tight!

Ska nog snart gå och lägga mig i min säng med min mobil, och titta igenom videofyme flödet, instagram, facebook osv.. Orkar inte sitta uppe mer, har legat vid tvn en timme och tittat på elementary med mamma. Och i en paus passade jag på att ringa pappa och prata med honom ett tag. Det är så att in pappa är chef över ett takläggarföretag, och han jobbar inte här i närheten. Han jobbar ungefär 4-5 timmar bort med bil, och han orkar inte pendla det varje morgon och kväll+ då tjänar han mindre pengar då han får mindre tid att jobba på. Därför sover han borta mån-fredag, så jag träffar honom inte så mycket. Och det är inte många helger jag är hemma så.. Man kan lugnt säga att jag saknar pappa ! 
 
På beliebereventet har vi blivit +200 pers på bara 30 timmar. Och det är ju bara skitgrymt ! Hoppas verkligen att många av dem som har anmält sig, verkligen kommer. Annars blir det ju inte lika roligt haha!
Om du bor i Göteborg, och har chans att komma, tycker jag absolut att du ska göra det !
 
Idag i skolan var det btw helt okej, vi började titta på film på båda spanskan och svenskan! På spanskan ser vi på Spenglish, lr vad den hette ! Sen på svenskan ser vi någon av de bästa svenska filmerna som har skapats. KOPPS!
Och just det ! Vi kollar på sex and the city på syslöjden också, ååh jag gråter varje gång han ringer henne och säger att han inte kommer till bröllopet.. Åh gud.. Fast jag skrattar så otroligt mycket varje gång hon skiter ner sig, så jag antar att det jämnar ut sig ! :)
 
Kommer alltså inte hinna bli klar med handduken i slöjden denna terminen, så det får bli nästa.
 
Vi hörs i morgon på morgonen, då jag bloggar från datorn, åter igen ! Och btw, blogg.se eran app suger. Fixa den!
Man kan ju inte ändra understruken text osv, och sen kan man inte rotera bilder, eller ta bilder direkt med appen. Då måste du gå in på kameran, och sedan ta fram bilden genom appen. Hur krångligt som helst. FIXA!!!
 
Jaja, whatever, vi hörs ! 
 

Never Say Never !

Haha orkar inte städa, åååh vad lat man kan vara ! Jag och mamma var iaf i Ljung och tittade blommor, men det var så jäävla dyrt så vi åker till Borås om ett tag istället. Idag ska vi äta grillade hamburgare med bröd,kärlek till grillat ! Den femtonde Juni har jag ju grillfest hemma så, inte så konstigt att det är just en grillfest ! 
Vet inte vad jag ska skriva mer, haha, onööödiiiigt inlägg här...
 
 

Planning !

Just nu sitter vi på skype och planerar Belieberträffen, som blir på Liseberg den 18e Juni. Jag hoppas att ni som läser kan komma, jag kommer alltså att finnas där!
Nu ska jag och mamma dra till blomsterlandet, och jag ska se om jag kan hitta någon fin blomma. Måste fixa i mitt rum idag, alltså ååh..
 
HEJDÅ ! 

Just chillin'

Never say Never på högsta volym mitt i korridoren.. Hihi vi är coola, Its me and Juli :3

Randoms på Juju


So fucking tired..

If sleeping is a good thing, let me sleeeep!
 

Så... Jag somnade som vanligt tjugo över tolv lr något, och vaknade för en halvtimme sedan. Såklart sov jag bara sex timmar ... Alltså jag orkar inte.. Min kropp är inte vaken, mina fingrar kan knappt skriva, jag somnar närsomhelst, jag orkar inte ens sminka mig.. Alltså pallar fan inte..
 
Första lektionen har vi Svenska, jag tror att vi ska göra klart arbetsområdet vi håller på med- KÄRLEK. Har bara en uppgift kvar av tre stycken, och några är precis klara med den första. Jag har börjat jobba mycket effektivare och så, och jag är stolt över mig själv! Kommer lägga upp bild på mina betyg från förra terminen och betygen för denna. Jag känner att jag har förbättras, för jag lägger ner mer tid, och är otroligt nog tystare på lektionerna!
Haha där snurrade jag iväg lite.. Andra lektionen är spanska, där hoppas jag att vi ska få titta på film. Sen NO, sex och samlevnad, vet inte vad vi ska göra då faktiskt. Lunchrast i en timme och 15 minuter, säkert någon skitäckel mat, som vanligt i bajsskolan. Efter Lunchrasten blir det iallafall matte, och där jobbar vi väl på som vanligt I guess.
Sen är det elevens val, och där har jag syslöjd. Uppe i syslöjden håller jag på med en handduk, en vit. Och jag håller på att trycka texten "JUSTIN BIEBER'S BODY ROCK♥" i typ Bieberlila, och jag hoppas att det blir så likt Bieberlila som det går ! :)
 
Vi hörs senare honeys. Vet inte om jag kommer blogga i skolan, men annars bloggar jag när jag kommer hem. 
PUSS

Abow

Hmm what about sleeping?
Har ju då problem med min sömn, då jag bara sover max sex timmar/natt. Och det blir inte annorlunda idag. Har legat i sängen i en halvtimme nu och inte somnat än, så jag tänkte skriva ett inlägg hha!

Imorgon kör vi på skola igen, vet inte hur jag ska orka men.. Det får väl gå! Helt vanliga lektioner imorgon, och ingenting som händer. Glad över det!
Vi hörs imorgon, loveu bye!

Hällo !

Jag är då en brud som är född år 1998 i september, så nej, jag är inte riktigt femton år. 
Jag älskar att leva livet, och är lite badass. Men YOLO är inte min ursäkt för det jag gör. Min ursäkt är att jag egentligen mår piss inombords, och försöker njuta det lilla som går av mitt liv ! 
Jag bor utanför Alingsås, och det är helt okej faktiskt. Skulle hellre bott i Göteborg, men så blir det ju såklart inte. Jag har tre hundar, men en är min på riktigt. De andra två är min mammas och min brors. Min hund är iaf en blandras på Tibetansk Spaniel och Jack Russell. Han är UNDERBAR !
 
Jag är en Belieber, men är inte helt crazy och har 29482 planscher, har inte heller massor av skal och kläder etc.. Jag tycker iaf att jag är lika mycket belieber som de som har affischer och så. JAg skulle hellre ha honom brevid mig, haha  !
Jag var på hans konsert den 24e April, med min syster. Och det var nog den bästa dagen i mitt liv ! Hade golden circle, dock dog min telefon efter 5 låtar lr något. Men det ligger uppe 4 videos från Believetour på min videofyme, och den länkas längre ner ! 
 
Hmm.. Är det något, så är det bara att kommentera och fråga, eller kontakta mig på någon av dessa ställen!
http://instagram.com/BeatriiceSvensson
https://www.facebook.com/beaa.swenssonn?ref=tn_tnmn
http://ask.fm/BeaSvensson
Kan också nås på Kik och VideoFyMe och där heter jag BeatriiceSvensson
 
Puss på er, fortsätt gärna kika in bloggen varje dag ! :)